Kedves látogató!

A 2006. december 2-i önkormányzati választásokon Komárom város képviselői testületébe választottak. A 4. körzetben 1038 szavazattal a második helyen sikerült bekerülnöm, a körzet hét képviselőjének egyikeként.

A városi tanács 8 tagja közé választott a képviselő-testület 2007 januárjában. A városi tanács feladata megvitatni és szavazni a szakbizottságok beterjesztéseiről és egyéb javaslatokról. Ezután kerülnek az egyes javaslatok a képviselő-testület elé.

A 6 szakbizottság közül az idegenforgalommal és nemzetközi kapcsolatokkal foglalkozó bizottságban dolgoztam. A bizottságnak 4 politikai és 5 szakmai jelöltje volt, és szakmai ajánlásokat fogalmaz meg.

A 2010. november 27-én zajló önkormányzati választásokon újra sikerült elnyernem a választók bizalmát. 1196 szavazattal ez első helyen végeztem a hét képviselőt választó 4. körzetben.

Az új testületben újra a városi tanács soraiba választottak. A szakbizottságok esetén viszont változás történt, 2010-es választásokat követően már az oktatást, sportot és kultúrát képviselő bizottságban dolgozom. Az új ciklusban a szakbizottságok 12 taggal (4 képviselő+8 külső szakember) kezdték meg a munkát.

Képviselői munkámmal kapcsolatosan, kérem, forduljanak hozzám bizalommal.

Email: bela(kukac)keszegh(pont)sk